Slavine

FUTRIX slavine – Nudimo vam pregršt slavina za kupatilo kao i slavina za kuhinju renomiranih svetskih proizvođača. Možete birati između jednoručnih i dvoručnih, slavine koje se montiraju na jednu, dve ili tri priključne cevi, stojeće, ugradne, jednoručne, dvoručne, sa ili bez izvlačnog tuša…toliko je izbora tako da, bolje bi vam bilo da znate šta želite A i ako ne znate, mi ćemo vam olakšati odluku. Opsesivni smo oko higijene, tako da se bezbroj puta na dan uhvatimo za nju – bilo u kuhinji, bilo u kupatilu, tako da, pri izboru slavine nikako ne pristajte na kompromise i ciljajte na najkvalitetnije moguće (upravo ono što vam mi nudimo).
Jednoručne slavine su sve popularnije obzirom da jednom rukom regulišete temperaturu i količinu protoka vode, dok dvoručne daju pravi starinski sjaj vašem kupatilu/kuhinji. Pre nego što počnete sa izborom, trebali biste da saznate na koji način je kod Vas dovod vode instaliran.
Zavisno od načina grejanja vode, ukoliko imate bojler ispod sudopere, onda se radi o niskom pritisku i potrebna vam je ona sa tri creva. Ukoliko pak toplu vodu dobijate direktno iz centralnog bojlera, onda se radi o visokom pritisku i trebate slavinu sa dva creva – za toplu i hladnu vodu. Slavine za umivaonik su stojeće, kao i većinaslavina za sudoperu i slavina za bide, dok su slavine za kadu, tuš kadu, za bojler i za hladnu vodu ugradne. Svima su posebno interesantne slavine sa tušem na izvlačenje, obzirom da prilično olakšava pranje hrane i sudova, kao i korišćenje kompleksnijih sudopera.   Birajte, birajte, birajte!

You've just added this product to the cart: