Okovi

FUTRIX okovi – Kada se odlučite da radite nameštaj po meri, pored kvalitetnih materijala, koji će dugo trajati potrebno je izabrati i unutrašnje delove, koji će takđe doprineti kvalitetu celokupnog nameštaja, a ne samo estetici. E, tu do izražaja dolaze okovi za nameštaj. Okovi za nameštaj, iako mi sve te sitne delove ni ne primećujemo, predstavljaju delove nameštaja koji mu daju potporu i omogućavaju da besprekorno (i bešumno) funkcioniše. U okove za nameštaj spadaju ručice, nogice, filcevi, kapice i mnogo toga drugog.

Da biste bili sigurni da ste odabrali odgovarajuće okove za nameštaj, važno je da obratite pažnju na materijal od kojih su izrađeni i birate ih u zavisnosti od toga koja im je namena, odnosno, koliko težak nameštaj treba da ‘nose’. Dakle, okovi za nameštaj samom nameštaju obezbeđuju sigurnost i potporu, a svi vaši viseći elementi, police i fioke ne bi bili upotrebljivi koliko jesu da nije upravo okova za nameštaj.

Kada dođemo do samih modela okova za nameštaj, dobra vest je da uglavnom nećete pogrešiti koji god model da odaberete jer naša celokupna ponuda okova za nameštaj izrađena je po određenoj proceduri i visokim standardima, te je zato izbor na kraju krajeva mnogo jednostavniji, i vaša jedina briga je da ga uskladite sa potrebama vašeg doma, nameštaja i vas samih. Od vas samo očekujemo da ćete voditi računa i o okovima za nameštaj, obzirom da će vam njihovo redovno proveravanje, čišćenje i podmazivanje pomoći da produžite životni vek svog nameštaja. Kao i kad je vaše zdravlje u pitanju, i ‘zdravlje’ vašeg nameštaja zavisi od same prevencije!

You've just added this product to the cart: