Ugradna Tehnika

Ugradna Tehnika: Kada odlučite da menjate nešto u svojoj kući, u ovom slučaju u kuhinji, mnoštvo faktora utiče na izbor određenih proizvoda. Sada konkretno mislimo na izbor između tkz. slobodnostojeće i ugradne tehnike. U slučaju ugradne tehnike, raspored prostora je verovatno jedna od najvažnijih stavki, ali, naravno, treba zanemariti ni ostale karakteristike kako bi konačna odluka bila ona prava. Generalno, u principu je zanimljivije rešenje ići na ugradnu tehniku, može da se desi i malo skuplje rešenje u odnosu na slobodnostojeću, ali u isto vreme daje i mnogo više mogućnosti za kombinovanje. Naravno uvek je pitanje vaših želja i mogućnosti, pa kad se to lepo preklopi, odgovor će vam lako doći sam.

Koliko puta ste pomislili, recimo, da šporet zauzima previše mesta u vašoj kuhinji? Ili koliko su vam puta ringle zasmetale? Ukoliko rapolažete mestom na radnoj površini i želite moderniji izgled kuhinje, razmislite o ugradnim pločama. Ugradne ploče zauzimaju malo mesta u odnosu na šporete. Ploču možete montirati gde vama odgovara, u zavisnosti od prostora kojim raspolažete, što će vam olakšati rad. Zajedno sa ugradnom rernom, imaćete sve ono što i šporet ima, ali i više mesta u kuhinji.

Ugradna tehnika se izuzetno lako uklapa i ugrađuje. Svaki proizvođač daje ugradne mere, recimo koliki je otvor potreban na radnoj ploči da bi se ugradila staklo keramička ili druga ploča / ringle. Postoje metalne žabice kojim se oslanja element sa ringlama na radnoj ploči, ili se pravi zub po rubu otvora. Rerne se postavljaju u korpus. Pričvršćuje se za bočne ivice i to je otprilike to.

Ugradni frižideri su takođe izuzetno moderni I mogu biti sasvim sakriveni sa vratima u boji kuhinje.

Podpultni frižider je onaj koji može stati ispod radne ploče. Neki su širine 50 cm, a neki 60 cm. Njihova visina je 82 cm ili 85 cm sa mogućnošću skidanja gornje pokrivne ploče. Ako takav frižider ima mogućnost da ga sakrijemo vratima u boji kuhinje, onda je to podpultno ugradni frižider.

Što se tiče sudo mašina, na raspolaganju imate dve varijante ugradnih mašina. Prva, su ona kod kojih se vrata postavljaju celom svojom visinom i integrisana su sa okolnim vratima. Druga varijanta mašina za sudove jesu one koje imaju, isto tako, vrata u boji kuhinje, ali su ta vrata niža za nekih 12 cm zbog komandi.

Proverite slobodno naš asortiman ugradne tehnike i sigurno ćete pronaći nešto kvalitetno, funkcionalno i jeftino za svoj dom! Ideje ne naplaćujemo!

Ugradna Tehnika

You've just added this product to the cart: