Spavaće Sobe

Spavaće Sobe: Spavaća soba predstavlja sigurno najomiljeniji kutak skoro svakog od nas, u kome želimo da se osećamo kao u nekoj bajci – izolovano, opušteno i umirujuće. A zašto – zato što je to mesto gde ćemo se odmoriti i napuniti svoje baterije, kako bismo imali dovoljno snage za sve izazove koje nam postavlja novi dan.
Računa se da je spavaća soba deo stana u kome provodimo najmanje budnog vremena i zato se prilikom projekotvanja njoj namenjuje najmanje kvadrata; obično nije izložena pogledima gostiju, ali lepo uređena spavaća soba nam u mnogome podiže kvalitet života. Ona mora biti mesto u kome se ćemo se osećati ugodno, a ako je pri tome i inspirativna, to je dodatni plus.
Šta je kostur svake spavaće sobe – NAMEŠTAJ! A mi ga bar imamo na pretek! Sad kad ste precrtali glavnu stavku, sa velikim uživanjem možete da se prepustite finim radovima tj. dekoraciji.
Želite komplet opremljenu spavaću sobu sa svim komadima nameštaja koji je čine? Imamo!
Pametno ćemo iskoristiti svaki kvadratni centimetar prostora, ali i ostaviti dovoljno mesta da u spavaćoj sobi može da se ”diše”. Možda vam to deluje kao nemoguća misija, ali kao i uvek naša sistematičnost i detaljno planiranje mogu da naprave čuda!
Ako ste voljni da dopustite svojoj kreativnosti da se probudi i nadvlada, nudimo vam element po element sistem.
Trendovi u dizajnu enterijera se dosta brzo smenjuju, i naravno, niste u obavezi da ih pratite i da robujete konzumerizmu, ali sigurno poželite, s vremena na vreme, da spavaćoj sobi date malo drugačiji izgled. Za vas imamo sve moguće i nemoguće varijante kreveta, plakara, komoda, dušeka, noćnih stočića, ogledala. Pa izvolite!

Spavaće Sobe

Nijedan proizvod ne odgovara izabranim kriterijumima.

You've just added this product to the cart: