Kupatila

FUTRIX- kuhinje po meri: S obzirom na važnost ove prostorije u domu, kuhinja mora biti funkcionalna, napravljena od kvalitetnih i izdržljivih materijala, ali i u trendu. Nove ideje za uređenje kuhinje uvek su dobro došle, a kako se trendovi i tehnologije menjaju brzinom svetlosti, pojavljuju se i totalno nova rešenja – tako da slobodno pustite mašti na volju. Mnogi od nas imaju tendenciju da provedu užasno mnogo vremena u kuhinji pa, bez obzira da li imate malu ili veliku kuhinju, pokušajte da iskoristite što više prostora. Za vas imamo bezbroj kuhinjskih elemenata u neograničenom broju dezena, boja i kombinacija.

Ako imate privilegiju da imate raskošnu i veliku kuhinju o kakvoj ste oduvek sanjali, (ili možda samo gledali u američkim filmovima) zaboravićete na sve ostale prostorije u domu. U jednoj takvoj kuhinji možete raditi sve – pripremati hranu (što je primarna funkcija jedne kuhinje), možete se odmarati, družiti, priređivati zabave i, naravno, jesti. Velike kuhinje po meri su zaista zahvalne jer u nju staju apsolutno svi mogući kuhinjski elementi i aparati.

Sa druge strane, male kuhinje mogu biti prava noćna mora. Jasno je da se u maloj kuhinji nećete osećati ugodno kao u velikoj, prostranoj u kojoj imate dovoljno mesta za odlaganje i radne površine više nego što je potrebno, a u stvari, važno je samo pronaći pravi raspored kuhinjskih elemenata i iskoristiti male trikove koji štede puno prostora. Male kuhinje zaista mogu biti izuzetno funkcionalne i lepe. Pitanje je samo koliko ste kreativni.

Pogledajte našu ponudu kuhinja i napravite svoju dobitnu kombinaciju!

Nijedan proizvod ne odgovara izabranim kriterijumima.

You've just added this product to the cart: