Saveti za sigurnost

Saveti za sigurnost

Pročitajte naše savete i naučite kako da kupujete i prodajete u OnlineNamestaj.com.

 • Kako da prodajem sigurno?

  Informirajte kupca za svaki moguć defekt ili oštećenje i na taj način uspećete da izbegnete nepotrebna opravdavanja i neudobnosti koji mogu proizaći iz toga. Izaberite najbolji i najlakši način za plaćanje - paypal ili pri isporuci. U nikakvom slučaju ne šaljite online kopije Vaših ličnih dokumenta ili računa u banci. Ne šaljite ovim putem artikle u inostranstvo.


 • Kako da kupujem sigurno?

  Kupujte lokalno, prvo pogledajte ponude firmi ili prodavaca koji su Vam blizu, tako da je moguće i fizićki pogledati to što želite da kupite kao i da se vidite s prodavcem lično. Ako to nije moguće, pogledajte da li taj prodavac ima pozitivne komentare i recenzije i koji mu je bedž dodeljen od našeg sistema. Takođe, možete nas pitati u svakom momentu za mišljenje o svakom prodavcu na našem portalu. U nikakvom slučaju ne šaljite online kopije Vaših ličnih dokumenta ili računa u banci. Zapamtite, nikada ne plaćajte robu unapred izvan našeg portala, jer Vam mi ne možemo dati garanciju. Ako je potrebno da se plati unapred, uradite to preko našeg sistema za online plaćanja i mi ćemo Vam garantovati! Budite oprezni za kupovinu artikla po nerazumno niskim cenama, ili artiklima sa sumnjivim i lošim pisanjem opisa na srpskom jeziku. Nikada ne plaćajte robu preko Western Uniona ili drugim anonimnim naćinom plaćanja.


 • Kako da zaštitim svoj Nalog na portalu?

  Nikada i nikome ne dajte podatke za ulaz na nalog na Portalu. Izmislite složnu lozinku, koja se sastoji od minimum 6 znakova od brojeva i slova. Ne preporučujemo da čuvate svoje lozinke u svom browseru. Ako i najmanje sumnjate da neko može da zna Vašu lozinku, odmah je promenite!


 • Kada da budem posebno oprezan?

  Posebna opreznost je neobhodna kada naiđete na artikal sa izuzetno niskom cenom u odnosu na realnu cenu. U tom slučaju, obratite se nama! Takođe ako kupujete polovan nameštaj ili nameštaj od neproverenog prodavca, a on otkaže da napravi ličnu primopredaju, tu treba biti oprezan. Opreznost je preporučljiva za sve artikle koji sadrže u opisu tekstove prevedene na srpski preko nekog automatskog prevodioca!


 • Šta da radim ako budem prevaren?

  Idite odmah u prvu policijsku stanicu i predajte žalbu. U momentu kada policija potraži od nas, mi ćemo njima i samo njima predati kompletnu informaciju o tom korisniku kojom mi raspolažemo. Takođe, obavestite i nas odmah o tom slučaju sa što više podataka o tom slučaju kao i telefon prevaranta, njegov email, ako ste platili preko banke njegov račun u banci, link ka artiklu u portalu i sve drugo što bi nam pomoglo da ga lakše identifikujemo! Mi čemo uključiti sve svoje resurse i metode da ga pronađemo gde i ko god on bio.

Web Analytics