Postani prodavac

ZAPOČNITE SOPSTVENU ONLINE PRODAJU NA NAJVEĆEM PORTALU ZA PRODAJU NAMEŠTAJA ONLINE!


Uvaženi prodavci, želimo da Vas pozovemo da se u što većem broju registrujete i postanete deo jednog velikog ONLINE bazara nameštaja u Srbiji.


Onlinenamestaj.com se odlikuje i razlikuje od svih do sada već viđenih portala na kojima se nudi nameštaj od razlićitih proizvođača i salona po tome što na ovom portalu SVAKI prodavac ima SVOJ SOPSTVEN PROFIL koji sam uređuje po svojoj želji, kao i direktnu komunikaciju sa potencijalnim kupcima. SVAKI prodavac ima svoju ONLINE prodaju preko koje kupci plaćaju za kupljen artikal ONLINE. Imamo pregršt fukcija koje omogućavaju svakom prodavcu super laku administraciju svojih artikala, analitiku pregleda istih, porudžbina i svega ostalog koje će svakako pomoći Vama da se odlučite i budete na ovom mestu za veoma dug period!


U to ime, mi vlasnici ovog portala poklanjamo svakom NOVOM PRODAVCU 3 meseca besplatnog korišćenja portala i neograničenog broja unosa artikala na njemu. Bezrezervna i Kompletna podrška naših administratora će Vam biti na raspolaganju! Na svako pitanje, dobićete momentalan odgovor!


Ako uvidite da Vam sve odgovara ponuđeno na ovom portalu u toku tog probnog perioda (koji je dovoljno dug da odlučite i proverite), posle isteka tri meseca, moćiće te i dalje objavljivati besplatno svoje artikle ali do određenog broja. Biće tu i različitih paketa koji će Vam omogućiti razne usluge, od broja artikala pa sve do banera i optimizacije Vaših artikala  u cilju sve bolje vidljivosti u Google pretraživaču i bolje prodaje na samom portalu.


Paketi će biti blagovremeno istaknuti na ovoj stranici a i obaveštenje ćete primiti u Vašoj sekciji admin panela na samom portalu. U ni jednom momentu Onlinenamestaj.com neće imati neke skrivene namere u naplaćivanju usluga, već će sve biti javno i detaljno prikazano.


Kada kažemo besplatno, to stvarno i mislimo, u punom smislu te reči!


Kod nas nema povlašćenih, nema onih koji mogu na ovaj ili onaj način uticati na vidljivost svojih artikala, nema monopola i svega onog što bi Vas nateralo da se osetite u bilo kom smislu uvređeni!


Pozivamo Vas da se odmah registrujete i nakon registracije pogledate video materijal koji smo pripremili za Vas! Kompletne video instrukcije i pomoć u postavljanju artikala na Portalu.Dobro došli na NAJVEĆI PORTAL ZA PRODAJU NAMEŠTAJA ONLINE!Kratak pregled Portala sa mogućnostima i svim prednostima nad DRUGIM PORTALIMA u SRBIJI!


Web Analytics