Kupovina ONLINE - Saveti

Uvaženi posetioci - kupci, predstavljamo Vam online platformu za kupovinu nameštaja.


Portal je veoma siguran za online kupovinu i za svaku Vašu kupovinu online i plaćanje preko njega mi GARANTUJEMO!


Samom Vašom uplatom preko našeg portala Vi dobijate garanciju za kupljen artikal preko njega, koji god on to bio! Novac uplaćen preko nas ka nekom prodavcu će biti sačuvan do isporuke samog artikla! To je Vaša sigurnost da će artikal biti dostavljen.


Plaćanjem artikala izvan našeg portala, mi nismo u mogućnosti da pružimo bilo kakvu garanciju, tako da Vas pozivamo da plaćanje izvršavate samo preko nas! Odluka je samo na Vama!


Za što bolji odabir artikala i samih prodavaca, mi smo pripremili i određene ocene (bedževe) koji će biti zakačeni pored imena prodavca na svakom jednom artiklu koji on prezentuje. Tamo će biti razlićiti vidovi ocena, od poćetnih do sigurnih prodavaca. Mi ćemo se truditi da damo što približniju ocenu svakom prodavcu, da bi ste Vi mogli da izaberete kome da se poverite. Takođe, nastojavaćemo da i fizički proverimo svakog jednog prodavca na našem portalu u cilju sve bolje i sigurnije usluge Portala!


Za svako pitanje, informaciju ili reklamaciju možete nam pisati u svakom trenutku. Nećemo se ljutiti ako nam pošaljete i neku pohvalu koju ćemo rado objaviti na našoj stranici za recenzije :)


Pozivamo Vas i da nam pošaljete Vaše sugestije i želje, šta bi voleli da ima još od funkcija na Portalu koje bi pomogli u samom Vašem pretraživanju i boravku na njemu u celosti!

Web Analytics